Extra’s

Korting op andere cursussen

Wat vond je van de cursus? Ik ben heel erg benieuwd of het je gelukt is om een beter inzicht te krijgen in de start van het schooljaar. Maar nog fijner vind ik het als het je gelukt is om de vier opdrachten uit te voeren en daarmee heel concreet een administratieve start, meerdere planningen, een beeld van wie jij bent als docent en een of meerdere lessen hebt kunnen ontwikkelen.

Jouw beoordeling helpt mij!

Een goede beoordeling van mijn cursus helpt mij in mijn verdere ontwikkeling van mijn bedrijf en bij het helpen van andere startende docenten. Je kunt een beoordeling achterlaten via deze link:
https://docentenlevenacademie.nl/product/1342/

Ben je tevreden over de cursus en wil je dat delen? Ik vind het heel leuk om een berichtje te krijgen via de mail (info@docentenleven.nl) of bijvoorbeeld Instagram! Heb je feedback of ben je iets tegengekomen wat niet helemaal klopt? Ook dat hoor ik heel graag via die weg. Mijn producenten kunnen daar altijd beter van worden.

Korting!

Als dank voor je deelname heb ik nog een leuke verrassing voor je! Als je voor 31 december 2021 de cursus Werkvormen voor iedere les aanschaft, krijg je nu 20 Euro korting! Gebruik daarvoor de kortingscode Werkvormen20.

Ik wil je bedanken voor je deelname, maar vooral heel veel succes wensen in het nieuwe schooljaar!