Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 39,50

Ben jij op zoek naar meer afwisseling tijdens je lessen? Misschien is flipping the classroom iets voor jou. Het is niet nieuw en wordt dus ook al jaren gebruikt door leerkrachten. Misschien pas je zelfs al onderdelen van deze techniek toe in je eigen lespraktijk.

Toch wordt deze vorm van didactiek lang niet door iedereen volledig benut. In deze korte online cursus laat ik je zien hoe jij dit wel kunt doen en waar je op moet letten bij de uitvoering ervan. We bespreken de techniek, we kijken naar de voor- en nadelen, we bespreken wanneer je de techniek effectief kunt inzetten en we kijken naar de verschillende tools die jou helpen bij de uitvoering van je lessen binnen en buiten de klas. Ook belangrijk, ik geef je tips om de tijd die je in de les over hebt nuttig te besteden.

De online cursus Flipping the classroom is een korte cursus. Dat betekent dat je hem in principe in een paar uur of een paar dagen doorloopt. Er zijn geen opdrachten aan verbonden. De cursus geeft je veel informatie die je direct kunt toepassen en is bedoeld om je goed voorbereid aan de slag te laten gaan met Flipping the classroom. Dus: kort, informatie, praktisch en zeer nuttig!